Broodleveranciers: brood voor de horeca

Gepost op: 30 augustus 2017

Delen

Met welke broodleverancier verdien jij je brood?

Er gaat niets boven de geur van versgebakken broodjes voor de lunch. Veel horecaondernemers sluiten zich bij deze gedachte aan. Het is die specifieke geur die klanten naar binnen lokt als ze met een hongergevoel langslopen. Het brood kan bovendien de smaak van andere producten omhoog halen. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor kwalitatief goed brood om klanten tevreden te stellen. Het maken van eigen broodjes kan nogal wat tijd in beslag nemen. Dat is niet handig als u daarnaast ook andere producten en diensten levert. U kunt daarom kiezen voor een broodleverancier horeca. Een broodleverancier horeca biedt een variatie aan opties aan en levert uw brood tot de deur. Er zijn verschillende leveranciers die brood leveren. Hieronder vindt u een aantal tips bij het uitkiezen van een broodleverancier horeca.


Kies de broodleverancier horeca die bij uw onderneming past

Er is nogal een verschil tussen de wensen van klanten in verschillende horeca-gelegenheden. In de kantine van een productiebedrijf treft u vaak andere producten dan in een 5-sterren restaurant. Zorg daarom dat u kiest voor een broodleverancier horeca die producten levert die passen bij de verwachtingen van uw klanten. Daarnaast zijn er verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van producten aan specifieke doelgroepen. Denkt u bijvoorbeeld aan glutenvrije en lactosevrije producten of producten zonder suiker en zout. Als het geven van een een allergievrije optie een belangrijk component is van uw onderneming, zult u baat hebben bij het kiezen voor een dergelijke broodleverancier horeca. 


De broodleverancier horeca met kwaliteit of een groot assortiment?

Verschillende horecaleveranciers leveren een groot assortiment aan brood. Denkt u hierbij aan desembrood, ciatbattabrood, croissants of biologisch brood. Kiest u voor een broodleverancier horeca die gespecialiseerd is in het leveren van alleen brood, dan kunt u waarschijnlijk een betere kwaliteit verwachten. Levert u echter veel verschillende producten, dan kan het gemakkelijker en goedkoper zijn om juist te kiezen voor een van de grotere horecaleveranciers. De kwaliteit van het brood kunt u pas echt bepalen na het proeven. Het is daarom raadzaam om uitgebreid te proeven bij meerdere broodleveranciers. De meeste broodleveranciers geven u de optie om verschillende producten uit het assortiment te proeven alvorens u een keuze maakt. Daarnaast moet u natuurlijk kiezen voor een broodleverancier horeca die past binnen uw budget. Het voordeel van brood is dat deze vaak de kwaliteit van uw gerecht omhoog kan halen. Een kwalitatief goed brood kan met weinig aankleding al snel indruk maken. Gaat u een horeca onderneming starten en wilt u graag brood leveren? Neem dan eens een kijkje bij Bakkerij Bartels BV.

 

Archief

2017

Recente artikelen